Jika Pilgub Jabar Diadakan Sekarang, Anda Coblos Siapa?

Hanya Untuk 1 Orang 1 x Coblos

507
0
Loading...

Assalamua’laikum..┬áSampurasun..

Hai bro n sis… Upami Pilgub Jabar dilaksanakeun dinten ayeuna, anjeun nu ngarasa warga Jawa Barat bade nyoblos saha..? Mangga dicobian nyoblos jagoan anjeun ayeuna.

Anggap bae latihan nyoblos kanggo engke kaping 27 Juni 2018..

Hatur nuhun kana perhatosan sareng kasaean na..

Wassalam..

Loading...
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.